simsirikis logo
Greek Arabic Bulgarian English German Indonesian Italian Russian Turkish

Από 27 έως 29 Νοεμβρίου, η εταιρεία μας συμμετείχε στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2021 στο Metropolitan Expo.
Παρoυσιάσαμε τις νέες τάσεις στον τομέα του Laundry με την σειρά KARE των μηχανημάτων της FAGOR με τον νέο επεξεργαστή TouchPlus2 και φυσικά τις μεγάλες συσκευές κουζίνας (σειρά 900) και πλυντηρίων πιάτων (hood και tunnel) της ΟΖΤΙ, που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές τους.
Ευχαριστούμε όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, και ευχόμαστε μια δημιουργική και ελπιδοφόρα νέα σεζόν για τον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης.


Από 27 έως 29 Νοεμβρίου, η εταιρεία μας θα συμμετέχει στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2021 στο Metropolitan Expo δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας.
H XENIA αποτελεί πλέον μια έκθεση ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό. Για ακόμη μια χρονιά θα βρισκόμαστε στο πλευρό του ξενοδόχου και του επαγγελματία της εστίασης, με την παρουσίαση συσκευών επαγγελματικής κουζίνας και laundry των εταιρειών OZTI και FAGOR που εμπιστεύονται εκατοντάδες πελάτες μας χρόνια τώρα.
Σας περιμένουμε στο Hall 1 στο περίπτερο Β-13.

xenia2021


Ποιά είναι η μέγιστη χωρητικότητα μιας μηχανής ζυμαρικών LaPastaia;
Η μέγιστη χωρητικότητα κάθε μηχανής LaPastaia εκφράζεται σε κιλά αλευριού:
TR50: 1,5kg + 30-35% υγρασίας
TR70: 1,5kg + 30-35% υγρασίας
TR75E:3kg + 30-35% υγρασίας
TR75: 4kg + 30-35% υγρασίας
TR95: 6kg + 30-35% υγρασίας
TR 110-TR110S: 12kg + 30-35% υγρασίας
TRD 110: κάδος 1:12kg + 30-35% υγρασίας/κάδος 2: 8kg + 30-35% υγρασίας
TR 150: 80kg + 30-35% υγρασίας
Ωστόσο, η λειτουργία του μηχανήματος με τη μέγιστη ποσότητα ενδέχεται να μην είναι η βέλτιστη για να πάρετε μια καλά αναμεμιγμένη ζύμη.
Ο κάδος της μηχανής θα πρέπει να γεμίσει τουλάχιστον μέχρι την μέση και το αλεύρι να φτάσει στον βραχίονα ανάμιξης. Αυτό θα επιτρέψει τη βέλτιστη λειτουργία του μηχανήματος.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μικρότερη ποσότητα, αλλά εάν το κάνετε, λάβετε υπόψη ότι το μηχάνημα θα πρέπει να λειτουργεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και δεν θα ζυμώνει σωστά. Το ίδιο συμβαίνει και για λειτουργία με ποσότητες μεγαλύτερες της ονομαστικής.

Ποιές είναι οι ιδανικές αναλογίες για να πάρουμε μια καλή ζύμη;
Για φτιάξετε μια καλή ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά, ρίξτε την επιθυμητή ποσότητα αλεύρου στον κάδο, έχοντας υπόψη ότι για όλα τα μοντέλα, η υγρασία πρέπει να είναι περίπου 35%.
Θα χρειαστείτε 4-5 αυγά για κάθε κιλό αλεύρι (το πολύ 7 αυγά, υποθέτοντας ότι το 1 αυγό ζυγίζει 50 g). Για κάθε αυγό που λείπει προσθέστε 50 g νερού.
Η ιδανική αναλογία είναι για 1 κιλό αλεύρι τα 350 g υγρασίας/υγρού (7 αυγά). Αυτή η ποσότητα λαμβάνει υπόψη την υγρασία 35%, αλλά εξαρτάται από τον τύπο της ζύμης που θέλετε να αποκτήσετε.
Η ζύμη είναι καλή όταν, στο τέλος της διαδικασίας, έχει κόκκους σε μέγεθος κόκκων καφέ. Αν σχηματιστούν μικρές μπάλες κατά την ζύμωση, αυτό σημαίνει ότι έχετε προσθέσει πολύ υγρό. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να προσθέσετε αλεύρι και να ζυμώσετε λίγο περισσότερο προτού ξεκινήσετε την εξώθηση. Αν αντιθέτως, παραμένει πολλή σκόνη αλευριού στον κάδο, προσθέστε λίγο περισσότερο νερό.

Τι αλεύρι μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος αλευριού, σιμιγδάλι ή μείγμα σιμιγδάλι και αλεύρι. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη ζύμη μόνο με αυγά ή με αυγά και νερό. Μπορείτε να αντικαταστήσετε μέρος του νερού με σπανάκι ή με καλά αλεσμένα λαχανικά για ζυμαρικά με λαχανικά.
Θα πρέπει να βρείτε τη σωστή αναλογία αλευριού-υγρασίας. Οι μηχανές LaPastaia έχουν δοκιμαστεί με αλεύρι σκληρού σίτου. Δεδομένου ότι η υγρασία του αλευριού ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο, τη θέση και τις συνθήκες στις οποίες αποθηκεύεται, οι συνιστώμενες δόσεις πρέπει να προσαρμόζονται στον τύπο του αλευριού που ζυμώνεται, μειώνοντας ή προσθέτοντας λίγο νερό.
Η ζύμη είναι καλή όταν, στο τέλος της διαδικασίας, έχει ως αποτέλεσμα κόκκους σε μέγεθος κόκκων καφέ. Αν σχηματιστούν μικρές μπάλες κατά την ζύμωση, αυτό σημαίνει ότι έχετε προσθέσει πολύ υγρό. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να προσθέσετε αλεύρι και να ζυμώσετε λίγο περισσότερο προτού το περάσετε από τη μήτρα. Αν αντιθέτως, παραμένει πολλή σκόνη αλευριού στον κάδο, προσθέστε λίγο περισσότερο νερό.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτιάξω ζυμαρικά;
Κατά μέσο όρο, οι μηχανές LaPastaia χρειάζονται περίπου 30 λεπτά για να φτιάξουν ζυμαρικά: 10 λεπτά για ζύμωμα + 20 λεπτά για τη διαμόρφωσή τους αναλόγως του καλουπιού.(για παράδειγμα το bigoli χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να παραχθεί σε σχέση με τα λεπτά μακαρόνια).

Σε ποια θερμοκρασία ΄βγαίνουν΄ τα ζυμαρικά;
Τα ζυμαρικά βγαίνουν από τον μηχανή εξώθησης σε θερμοκρασία περίπου 30°-35°C.

Σε τι χρησιμεύει ο ανεμιστήρας (προξηραντήρας);
Ο ανεμιστήρας προξήρανσης δεν προορίζεται για ξήρανση των ζυμαρικών (διαδικασία που απαιτεί ξηραντήριο), αλλά διασφαλίζει ότι το προϊόν (π.χ. σπαγγέτι) δεν κολλάει.

Σε τι χρησιμεύει η υδρόψυξη;
Η μονάδα υδρόψυξης, διατηρεί τη θερμοκρασία της κεφαλής εξώθησης σταθερή. Συνιστούμε τα μοντέλα με υδρόψυξη όταν θα έχετε συνεχή και αδιάλλειπτη παραγωγή, επειδή η ζύμη παραμένει πάντα τέλεια. Σε περίπτωση αύξησης της θερμοκρασίας λόγω θέρμανσης της κεφαλής, η ζύμη μπορεί να αλλοιωθεί και να χάσει την σωστή υφή της.

Χρειάζεται νερό στις μηχανές με υδρόψυξη;
Η μονάδα ψύξης χρειάζεται νερό βρύσης. Η βρύση πρέπει να είναι ανοιχτή περίπου στο ένα τρίτο του μέγιστου ρυθμού ροής της (η απαιτούμενη ποσότητα νερού είναι περίπου ένα λίτρο ανά λεπτό).
Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε μια αντλία από μια δεξαμενή νερού και να σχηματίσετε ένα κλειστό κύκλωμα.
Η μονάδα υδροψύξης διατηρεί τη θερμοκρασία της κεφαλής σταθερή και την συνιστούμε όταν θα δουλεύετε χωρίς διακοπές.

Πώς συγκρίνεται η ποσότητα παραγωγής μεταξύ του μοντέλου TR 75 και του TR 95;
Η έξοδος του μοντέλου TR 95 είναι σχεδόν διπλάσια από την έξοδο του TR 75. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κινητήρας του TR 95 είναι ταχύτερος και ισχυρότερος, και οι μήτρες είναι μεγαλύτερες και έχουν περισσότερες εξόδους (τρύπες). Επομένως, εξάγουν μεγαλύτερη ποσότητα ζυμαρικών.
Με μία μηχανή TR 75, θα χρειαστεί να φτιάξετε δύο παρτίδες μαζί για να αποκτήσετε την ίδια ποσότητα ζυμαρικών που παράγει η μηχανή TR 95 σε 1 ώρα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του μονέλου TR 75 και του TR 75 C;
Το TR 75 είναι καλύτερο από το TR 75C όταν πρέπει να κάνετε φύλλο για ραβιόλια. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η ζύμη βγαίνει πάντα σε σωστή θερμοκρασία και υφή λόγω της υδρόψυξης.

Ποια σχήματα ζυμαρικών μπορεί να παράγει η κάθε μηχανή;
Τα διαθέσιμα σχήματα άρα και καλούπια (μήτρες) φαίνονται στο Prospectus (pdf) σε κάθε σελίδα παρουσίασης των μηχανών στην ιστοσελίδα μας.

Τι είναι η μονάδα μαχαιριού και σε τι χρησιμεύει;
Η μονάδα μαχαιριού αποτελείται από τα ακόλουθα: τροφοδοτικό, συσκευή προστασίας, μοτέρ μαχαιριού και μαχαίρι 1 λεπίδας. Χρησιμοποιείται για την κοπή μικρών ζυμαρικών.
Το μαχαίρι της μηχανής TR 50 έχει μόνο 1 λεπίδα. Το μέγιστο μήκος κοπής με ελάχιστη ταχύτητα είναι περίπου 10 cm.
Τα μοντέλα TR 70 και TR 75 E διαθέτουν ένα τυπικό μαχαίρι 1 λεπίδας. Κατόπιν παραγγελίας, μπορείτε να παραλάβετε μαχαίρι 2 ή 4 λεπίδων, αλλά όχι ένα μαχαίρι 3 λεπίδων.
Τα μοντέλα TR 95 και TR 110 μπορούν να έχουν ένα μαχαίρι 1- 2- 3- ή 4 λεπίδων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Το μεγάλο μοντέλο TR 150 μπορεί να έχει μαχαίρι 1- 2 ή 4 λεπίδων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Το μαχαίρι 4 λεπίδων κόβει τα ζυμαρικά σε μήκος που κυμαίνεται από 2mm έως 5 με 6cm. Είναι ρυθμιζόμενο και κατάλληλο για κοντά ζυμαρικά.
Για τραχανά ή κους-κους συστήνουμε το μαχαίρι 4 λεπίδων και τα αντίστοιχα καλούπια.

Έχουν όλα τα μηχανήματα φάλτσο καλούπι για πένες;
Όχι, το μοντέλο TR 75E και τα μικρότερα μηχανήματα 50 και 70 δεν έχουν μήτρα για πένες.

Πόσα ζυμαρικά μπορεί να χωρέσει ένας δίσκος ζυμαρικών;
Κατά μέσο όρο, οι τυπικοί λευκοί διάτρητοι δίσκοι ζυμαρικών 40x60x7hcm μπορούν να χωρέσουν μέχρι 2 κιλά ζυμαρικά. Ο μέσος χρόνος στεγνώματος ποικίλει αναλόγως του σχήματος. Ωστόσο εάν τα ζυμαρικά είναι πολύ στεγνά, διαλύονται κατά το μαγείρεμα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της μηχανής Ravioli RV 30 και της RV 50;
Ο παρασκευαστής ραβιόλι RV 30 είναι βασικά ίδιος με τον RV 50 μόνο λίγο μικρότερος σε σχέση με την παραγωγικότητα.
Το φύλλο του RV 30 έχει πλάτος 100 mm και πάχος 2 mm, ενώ για το RV 50 το πλάτος είναι 120 mm και το πάχος 2 mm.
Με το RV 30, θα πρέπει να διαχωρίσετε τα ραβιόλια με το χέρι καθώς παράγονται σε λωρίδα, ενώ με το RV 50 βγαίνουν ήδη διαχωρισμένα.
Το RV 30 συνδυάζεται συνήθως με το TR 75 (προτείνουμε την έκδοση TR 75 με υδρόψυξη αντί για την έκδοση C), ενώ το RV 50 μπορεί να συνδυαστεί με το TR 95 και το TR 110.

Σε τι χρησιμεύει ο μηχανισμός τυλίγματος (κύλινδρος φύλλων);
Αυτό το εξάρτημα προορίζεται για την περιστροφή του φύλλου που μόλις φτιάξατε με το μηχάνημα ζυμαρικών στους κυλίνδρους. Για το RV 30, δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε επίσης να τυλίξετε το φύλλο πάνω στους πείρους με μη αυτόματο τρόπο.

Σε τι μεγέθη είναι οι κύλινδροι φύλλου των μηχανών ραβιόλι;
Μεγέθη κυλίνδρων:
RV 50 = Ø 40 mm x 245 mm μήκος + 2 διαδρομές Ø 24 mm x 58 mm
RV 30 = Ø 30 mm x 227 mm μήκος + 2 διαδρομές Ø 15 mm x 60,5 mm

Πώς λειτουργεί το μηχάνημα παραγωγής gnocchi;
Ο παρακευαστής gnocchi προορίζεται μόνο για να δώσει το gnocchi το σχήμα τους. Δεν εκτελεί όλα τα στάδια παραγωγής τον gnocchi.
Δεν λειτουργεί με πατάτες αλλά με μίγματα που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε ένα πιο σταθερό προϊόν.Το gnocchi θα είναι τέλειο εάν χρησιμοποιείτε το μίγμα που θα περιγράψουμε παρακάτω, ενώ εάν χρησιμοποιείτε πατάτες ή άμυλο πατάτας, η διαδικασία θα είναι πιο περίπλοκη και θα πρέπει να πραγματοποιήσετε πολλές δοκιμές.
Για να φτιάξετε τη ζύμη gnocchi, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό μίγμα gnocchi από το εμπόριο ή αφυδατωμένες νιφάδες πατάτας. Στην πρώτη περίπτωση, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Στην περίπτωση, των αφυδατωμένων νιφάδων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό μίξερ για να αναμίξετε τα συστατικά σύμφωνα με τις αναλογίες που αναφέρονται παρακάτω:
-1 κιλό νιφάδες πατάτας
-400 g αλεύρι τύπου 00
-1,5 κιλό νερό
-80 g αλάτι
Η ζύμη θα είναι έτοιμη σε 15 έως 20 λεπτά. Πρέπει να είναι απαλλαγμένη από σβώλους (πολύ ξηρή) και δεν πρέπει να είναι πολύ κολλώδης (πολύ υγρή).

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται σε συμβουλές της κατασκευάστριας εταιρείας των μηχανών άλλα και στην πολύχρονη εμπειρία της ετειρείας μας στην διάθεση των μηχανών αυτών στην ελληνική αγορά. Αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας "Σιμσιρίκης & ΣΙΑ ΙΚΕ. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρείας "Σιμσιρίκης & ΣΙΑ ΙΚΕ"

Η εταιρεία μας εδώ και αρκετά χρόνια διαθέτει λύσεις μεταφοράς και αποθήκευσης σκευασμάτων σε ultra χαμηλές θερμοκρασίες. Πρόκειται για τα ειδικά ισοθερμικά κιβώτια ξηρού πάγου (-78,5°C) Cargo 500 VDI.
O ξηρός πάγος διασφαλίζει ιδανικά την μεταφορά των εμβολίων γιατί:
1. Έχει θερμοκρασία - 78,5°C
2. Ονομάζεται ξηρός γιατί η μετάβαση από την στερεά στην αέρια κατάσταση συμβαίνει χωρίς υγροποίηση.
3. Η εξάτμιση του ξηρού πάγου στους -78,5°C παράγει CO2 που είναι βαρύτερο από τον αέρα και η θερμοκρασία του αέρα στο εσωτερικό του δοχείου παραμένει σταθερή.
4. Ψύχεται το σύνολο του χώρου και όχι μόνο το σημείο επαφής του ξηρού πάγου με το υλικό.
5. 1 κιλό ξηρού πάγου παράγει 500 λίτρα ψυχρού αερίου.

Τα ειδικά ισθοθερμικά CARGO 500VDI έχουν τις παρακάτω ιδιότητες:
1. Μικρή θερμική αγωγιμότητα.
2. Μεγάλο ρυθμό θερμομόνωσης με ελάχιστες απώλειες.
3. Τέλειο κλείσιμο αλλά με ειδικά συστήματα εξαερισμού.
4. Είναι ελαφριά και εύκολα στον χειρισμό.
5. Πλένονται και αποστειρώνονται.
Περισσότερα
Εδώ .

MELFORM/melform_vaccine_delivery_covid_PP.jpg


Η έκθεση Host, γίνεται κάθε 2 χρόνια στο Μιλάνο και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού. Εμείς και φέτος είμασταν εκεί, για να ανανεώσουμε τις συνεργασίες μας και να φέρουμε στην ελληνική αγορά τις νέες τάσεις στον εξοπλισμό μαζικής εστίασης και laundry.

hostmilan


Έχετε ακούσει ίσως τον όρο Gastronorm. Τι είναι και πως μας βοηθάει στην καθημερινότητά μας?
Διαβάστε ένα σύντομο άρθρο εδώ και εκμεταλλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα του συστήματος.

gastronorm

gastronorm

Η καρδιά του τουρισμού χτύπησε στην έκθεση XENIA 2018 που έγινε από 24 έως 26 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
Η εταιρεία μας ήταν παρούσα με τα συστήματα laundry της FAGOR που κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της τουριστικής βιομηχανίας.
Η σειρά Compact έκλεψε τις εντυπώσεις αφού με την στιβαρότητα και τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματικού πλυντηρίου στα 10 κιλά αποτελεί μια επένδυση με γρήγορη απόσβεση. Παρουσιάστηκαν και οι υπόλοιπες καινοτομίες της FAGOR στον τομέα laundry όπως το σύστημα εξοικονόμησης νερού KRS, ο νέος έγχρωμος controller Touch Plus 2 και το λογισμικό Wash Controll που παρέχεται δωρεάν στους πελάτες μας για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των πλυντηρίων τους.
Στην περίοδο προετοιμασίας της επόμενης τουριστικής περιόδου, η εταιρεία μας θα είναι εδώ για να σας κατευθύνει στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού τόσο για το laundry όσο φυσικά και για την επαγγελματική σας κουζίνα και το buffet.

xenia1

xenia1

Για άλλη μία φορά επισκεφθήκαμε δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις για τον χώρο μας και ενημερωθήκαμε για τις νέες τάσεις, ανανεώσαμε τις συνεργασίες μας και εδρεώσαμε νέες.
Η έκθεση Expodetergo στο Μιλάνο για τον εξοπλισμό Laundry και η Hostech στην Κωνσταντινούπολη για τον εξοπλισμό HORECA, αποτελούν εκθέσεις σταθμούς για την διεθνή αγορά και καθορίζουν τις τάσεις αυτής.
Επόμενη στάση, η έκθεση XENIA 2018, όπου ως εκθέτες πλέον θα παρουσιάσουμε μερικές από αυτές τις νέες ιδέες προσαρμοσμένες στην ελληνική αγορά.

hostech

EXPODETERGO3

H Xenia 2018, πρόκειται να πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Η Xenia, μια premium και 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, με το ανυπέρβλητο ιστορικό της κύρος και την εξαιρετικά επιτυχημένη επανεκκίνησή της το 2017, αναδεικνύεται ως το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Με κεντρικό μήνυμα «The Hospitality Experience» και με πλήθος καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων, η Xenia 2018 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών και έμπνευσης για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας, βάζοντας και πάλι τη σφραγίδα της στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.
Η εταιρεία μας θα βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο πλευρό του ξενοδόχου, με την παρουσίαση των μηχανημάτων Laundry της FAGOR που αντιπροσωπεύουμε στην ελληνική αγορά και εμπιστεύονται δεκάδες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε όλην την Ελλάδα.

XENIA2018

Από 10 έως 12 Μαρτίου, η εταιρεία μας θα συμμετέχει στην έκθεση Foodexpo 2018 στο Metropolitan Expo δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας. Μπορείτε να μας βρείτε στο Hall 1 στο περίπτερο Α-45.
H Foodεxpo αποτελεί μια έκθεση ορόσημο για τα τρόφιμα και την τεχνολογία τροφίμων. Το ελληνικό τρόφιμο έχει την τιμητική του, ενώ παράλληλα στην έκθεση αυτή παρουσιάζονται οι τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία τροφίμων.
Η εταιρεία μας θα βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο πλευρό του επαγγελματία εστίασης, με την παρουσίαση του συστήματος μεταφοράς τροφίμων AVATHERM που εμπιστεύονται δεκάδες επιχειρήσεις catering και εστίασης σε όλην την Ελλάδα.

foodexpo

Η εταιρεία μας, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την παρουσίαση του νέου φούρνου με κάρβουνα Roaster, που θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 στις 5 το απόγευμα στο εστιατόριο "Μετόχι" στο Αετοχώρι. Την παρουσίαση θα κάνει ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Χρυσανίδης.

Τι είναι και τι προσφέρει ο φούρνος Roaster?
-Συνδυασμός ψησταριάς - φούρνου ώστε να υπάρχει δυνατότητα παραγωγής πολλών διαφορετικών πιάτων για τα οποία θα χρειαζόταν 2 συσκευές.
-Λειτουργεί με 40% λιγότερο κάρβουνο απο μια ανοιχτή ψησταριά.
-Μπορεί να λειτουργεί συνεχόμενα στους 300 με 350 βαθμούς.
-Ιδανικός για το ψήσιμο όλων των φαγητών (κόκκινο κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, θαλασσινά, μακαρονάδες, λαχανικά, πίτσες, ψωμί κ.α.).
-Είναι 30-40% πιο γρήγορος απο μια κλασική ψησταριά.
-Σημαντική μείωση της φλόγας αποτρέποντας το φαγητό από το να στεγνώσει ή να καεί.
-Υψηλή ποιότητα ψησίματος: η μοναδική γεύση που προσδίδει το μαγείρεμα στα κάρβουνα συνδυάζεται μοναδικά με τη διατήρηση της υφής και τις ζουμεράδας των φαγητών.
-Συγκέντρωση της στάχτης σε συρτάρι κάτω απο το φούρνο για ευκολότερο καθαρισμό.
-Ποιότητα στο χώρο εργασίας: Αποτρέπει την άμεση έκθεση του μάγειρα σε υψηλές θερμοκρασίες.

roaster

Σελίδα 1 από 4

Επικοινωνία

  • 5ο χλμ Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης-Συνόρων Κάθετος άξονας Εγνατίας οδού -Αεροδρομίου Δημόκριτος Αλεξανδρούπολη Έβρος ΤΘ 1077 / ΤΚ 68100 Ελλάδα
  • +30 25510-26592
  • info@simsirikis.gr
  • Βρείτε μας στο χάρτη

Μέλος

seme logo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Έργα μας